ONTDEK KAPIMEX

Ontdek Kapimex

Met een sterk internationaal team van enthousiaste medewerkers ontwikkelen wij producten van conceptontwikkeling tot aan geleverd consumentenproductie in de winkels. Met een breed netwerk van producerende en kwaliteit beherende partners zowel Europa als het Verre Oosten en een sterk internationaal logistiek netwerk verzorgen en beheren wij de complete supply chain.

Op onze reizen zijn we constant op zoek naar nieuwe, leuke en trendy producten.Deze producten kunnen geïnspireerd zijn op ideeën van onze klanten, maar zeker ook op de nieuwste trends en ontwikkelingen die we samen met ons Trend Bureau hebben gesignaleerd. Inspiratie halen we niet alleen uit beursbezoeken, maar ook door actief te zijn op social media, in wereldsteden en door gewoon goed om ons heen te kijken.

In de allerkleinste dingen zien we iets moois en onze ideeën worden hier omgezet in concepten en inspirerende producten. Samen met onze ervaren ontwerpsters wordt er gebrainstormd en komen we stap voor stap tot het beste eindresultaat. Of u nou op zoek bent naar een compleet concept of nieuwe producten voor uw private label, bij Kapimex hebben we alle facetten in eigen huis:

Concept design

Private label

Product design

Grafisch design

Fotografie studio

Dummy’s

AMBIENTE 2020

Bezoek onze stand in Frankfurt

AMBIENTE 2020

Ook dit jaar zijn wij met ons merk GUSTA te vinden met op een mooie en inspirerende stand tijdens de Ambiente in Frankfurt. De Ambiente is een consumentengoederen beurs die traditiegetrouw tijdens het tweede weekend van februari plaatsvindt in Frankfurt. De plek waar alle retailers, etailers, ontwerpers en ontwikkelaars samenkomen om nieuwe merken, producten en thema’s te spotten én in te kopen. Tijdens deze editie laten wij onze bestsellers én nieuw ontwikkelde series en concepten zien van GUSTA en we kijken uit naar alle leuke en enthousiaste gesprekken. De Ambiente vindt plaats van 07 februari t/m 11 februari en u vindt ons in hal 1.1 op stand C84. Indien u een afspraak wilt maken op de stand, verzoeken wij u vriendelijk om een e-mail te sturen naar info@kapimex.nl. Wellicht zien we u in Frankfurt? GUSTA, Celebrate the day!

COLLECTIE 2020

Afgelopen woensdag 29 januari is onze vernieuwde showroom geopend! Al onze bestaande én nieuwe concepten zijn vanaf nu te bewonderen in onze prachtige showroom in Breda. Bent u benieuwd naar onze nieuwe collectie? Neem dan snel contact met ons op voor het maken van een afspraak, door eenvoudig een e-mail te sturen naar info@kapimex.nl of te bellen met 076-5043300. Hopelijk tot binnenkort! GUSTA, Celebrate the day!