Ontmoet het team

Wij zijn kapimex

Al ruim 30 jaar een toonaangevende internationale handelsorganisatie in huishoudelijke en decoratieve artikelen. Met onze eigen merken en ontwikkeling van private labels vertegenwoordigen wij eigentijdse ‘on-trend’ producten die met passie en smaak inspelen op de behoefte van de hedendaagse consument.

Dit doen wij met een internationaal team van enthousiaste medewerkers die durven te dromen en te verbinden. Kapimex weet wanneer er hard gewerkt moet worden, maar ook wanneer het tijd is om successen te vieren, onze slogan is niet voor niks ‘Celebrate the day'.

Selecteer op team

Luuk Visscher

Luuk Visscher

Head of Supply Chain

Luuk’s avontuur bij Kapimex begon in 2015. In eerste instantie was hij verantwoordelijk voor het inkoopproces en transport vanuit het Verre Oosten naar Nederland. Al snel groeide zijn passie voor supply chain management. 

 

Hij krijgt energie uit het slaan van bruggen tussen afdelingen maar ook van een balletje slaan op het tennisveld.

Arthur Vernooij

Arthur Vernooij

CEO

Deze Brabander heeft zijn eerste stappen reeds in 1988 op Chinese bodem gezet. Als pionier in China heeft hij op jeugdige leeftijd zijn eigen onderneming opgestart in consumenten elektronica en succesvol gebouwd aan private label merken als Jan des Bouvrie, Gamma, Karwei, HEMA en Ranex.

 

Arthur is een levensgenieter en wil dan ook graag minimaal 1x per jaar een mooie verre reis maken. Verder is hij met enige regelmaat op de tennisbaan te vinden of op zijn racefiets om naderhand te genieten van een lekker glaasje wijn. Verder is hij dol op zijn 2 kleinkinderen Runa en Odin met wie hij graag tijd doorbrengt. Energie krijgt hij van het coachen van jonge, enthousiaste mensen die een stap willen maken in hun carrière.

Sandra Quintus

Sandra Quintus

Product Manager

Hoewel van oorsprong een Brabantse, is Sandra na 20 jaar woonachtig in de regio Rotterdam lekker nuchter. Wil iedereen naar rechts, dan gaat Sandra niet naar links, maar recht op haar doel af. Met een flink aantal jaren ervaring bij grote retailers, is ze bij Kapimex verantwoordelijk voor de categorieën Table, Serveren en Deco.  

 

Sandra heeft nooit het gevoel dat werken moet, maar ze is gewoon altijd op zoek naar nieuwe ideeën en gekke, mooie GUSTA producten.

Antoine van Groesen

Antoine van Groesen

CMO

Het is iedere dag een FEEST om met deze mooie mensen, klanten en producten te mogen werken.

 

Na een start in de internationale hotellerie, heeft Antoine het handelsmetier mogen leren in de wereld van koffiezetters en krultangen en hier zijn eerste stappen in Azië gezet. Inmiddels leeft hij zijn droom om in een internationale creatieve omgeving te werken met passie voor producten voor het leven in en rondom huis en het samenzijn.

 

Celebrate the day! Genieten en een fijne warme veilige plek thuis moet bereikbaar zijn voor iedereen…  

Bas van Gils

Bas van Gils

Financial Controller

Sinds Augustus 2021 loopt Bas met een glimlach door ons kantoor, zeker nadat de maandafsluiting erop zit en de cijfers volledig en op de juiste wijze gerapporteerd zijn. In zijn vrije tijd zit hij graag op de mountainbike of slaat hij een balletje op de padelbaan. Daarnaast geniet Bas erg van het volgen van zijn club NAC of een hapje of drankje met zijn vriendin of vrienden.

Ron de Vaan

Ron de Vaan

CFO

Ron startte zijn carrière als consultant met het begeleiden van eigenwijze ondernemers bij het kopen en verkopen van bedrijven (Bij Rembrandt M&A). Als echte levensgenieter voelde hij zich bij zijn tweede werkgever Bavaria uiteraard als een vis in het water (of bier?). Tevens mocht hij hier in zijn eerste jaren mooie overnametrajecten, zoals de overname van Palm in België begeleiden en was hij later actief als Financieel Manager van de Nederlandse Business Unit. In 2021 is Ron als CFO bij Kapimex begonnen, waarbij hij continu probeert de verbinding tussen cijfers en mens te zoeken. Naast cijfers heeft Ron een passie voor muziek en gaat hij graag zingend door het leven.

Esmee van Engelen

Esmee van Engelen

Designer

Sinds 2022 zet Esmee haar kwaliteiten in bij het designteam van Kapimex waar ze samen werken aan toffe designs. 

 

Naast haar design skills staat Esmee bekend om haar ‘dad-jokes’ die ze maar al te graag uitoefent op haar collega’s. Als Esmee niet aan het werk is vind je haar vaak terug in de keuken, bij haar keramiekcursus of in de dansles waar ze haar Beyoncé-moves uit de kast tovert.

Dennis van Oers

Dennis van Oers

Head of Sales

Dennis is een van de onderdelen van het meubilair van Kapimex. Ondanks zijn nog jonge leeftijd is hij als sinds 2008 werkzaam binnen het team in diverse rollen van logistiek tot category management en van sales tot private label koning.

 

Verantwoordelijk voor alles wat met keuken en BBQ te maken heeft, is deze kookgek altijd op zoek naar nieuwe producten voor zowel onze merken als de private labels van klanten.

Category manager fragrance, candles & deco

Bekijk vacature
Hanneke Peijs

Hanneke Peijs

Product Manager

Met haar jaren ervaring is Hanneke dé ultieme project manager. Ze is enthousiast, resultaatgericht en een echte Bourgondiër. Mede door haar open en nauwkeurige manier van werken is ze in staat om binnen een kort termijn resultaat te boeken. Het leven is een feestje dus Celebrate the day!

Anouk Pelsma

Anouk Pelsma

Production Planner

Sinds januari 2021 werkt Anouk met veel plezier voor Kapimex. Met veel enthousiasme verzorgt ze het inkooptraject voor Franse klanten van A tot Z. 

 

In haar vrije tijd geniet ze graag van spontane weekendjes weg, een drankje doen in de stad en probeert ze elke week nieuwe gerechten uit in de keuken.

Luigi Maria

Luigi Maria

Administrative Assistant

Als Luigi begint te lachen is dit niet te missen. Dit hoor je al van ver, haha.

 

In het weekend kan je hem vinden in de boksring of in de keuken. Cijfers zijn zijn beste vrienden al komt zijn verloofde ook goed in de buurt.

Karlijn Jongstra

Karlijn Jongstra

Proces Manager

Dit is Karlijn, onze analytische duizendpoot. Als echte Excel-nerd zorgt ze voor de beste overzichten, analyses en lijsten om in te werken. Niet alleen op de werkvloer is ze een onmisbare factor, ook op het hockeyveld staat ze haar mannetje en zorgt ze ervoor dat geen enkele tegenstander haar voorbijgaat. Daarbij is ze een echt gezelligheidsdier, is ze altijd in voor een feestje, en kun je ook bij haar terecht voor fitness-tips.

Lonneke Vondel

Lonneke Vondel

Designer

Meet Lonneke! Onze enthousiaste, Trend watcher & Designer, die ook een beetje gek is. Zo rijdt ze elke dag zo’n 200km om op haar werk te verschijnen. 

 

Lonneke doet alles met een smile(y) : ) ze barst van de ideeën die zij omtovert tot mooie concepten en showroom plannen, elke keer met een verbazingwekkend resultaat.

Etienne Ducrocq

Etienne Ducrocq

Country Manager France

Etienne is our manager of the French market. specialised in mass market as well as niche markets. He is a real go getter and will make sure that in all his power he will manage and achieve the customer's goals. If you are looking for a nice assortment (with greats sellout), feel free to contact Etienne.

Martijn Koster

Martijn Koster

Sales Support

Martijn is onze specialist Duitsland. Zijn vocabulaire vergt nog enige ‘finetuning’, maar dit weerhoudt hem niet van zijn taken. 


Bewapend met een vlotte babbel en Google translate zorgt hij voor blije klanten en een leeg magazijn. 


In zijn vrije tijd is hij Bedroom-DJ (heus) en drinkt ‘ie graag een Weizenbier!

Inge Schoon

Inge Schoon

Sales Support

Op de afdeling Sales staat Inge haar mannetje, alles voor een tevreden klant! Ze bewaart nog wel wat energie voor ’s avonds in de sportschool.

 

Een echte levensgenieter, gezellig borrelen met vrienden, uit eten en reisjes naar de sneeuw of de zon.

Max Siemons

Max Siemons

Designer

Max is nog maar net uit de schoolbanken, maar heeft zijn plek al helemaal gevonden binnen Kapimex. Het is misschien wel zijn officiële start als designer, maar hij vindt het ook erg leuk om de klusjesman uit te hangen. Ingewikkeld DTP werk of moet er een meubel gemaakt worden? Hij pakt ze op als een Olympiër!

Met dezelfde passie hangt ie aan de gewichten buiten werktijd en met die passie hoort ook goed eten. Daarom zorgt Max er altijd voor dat hij lekker en voldoende eten bij heeft tijdens de lunch en zal je hem niet zo snel zien met een boterham. 

Account Manager DACH

Bekijk vacature
Kim Goud

Kim Goud

Product Manager

Martin Kabbedijk

Martin Kabbedijk

Head of Finance

Sinds april 2021 is Martin op interim basis bij Kapimex neergestreken. Inmiddels is de opdracht een paar keer verlengd en blijft hij graag langer verbonden. Waarom? “Omdat Kapimex een ontzettend leuk en dynamisch bedrijf is met enorm enthousiaste medewerkers die voor zowel klanten als collega’s behulpzaam zijn”. Hij vind het heerlijk en is zelfs dankbaar om lid te zijn van de Kapimex-familie.

René Jongen

René Jongen

Directeur KPM e-commerce

Sinds 2013 is René al betrokken geraakt bij het merk GUSTA. Vanuit de zolderkamer is hij begonnen met het verzenden van pakketjes wat in hele snelle tijd uitgroeide tot een goed lopend bedrijf. Sinds juni 2021 is hij met Kapimex de samenwerking aangegaan waarbij KPM e-commerce opgericht werd. René kan zich met trots de directeur van KPM e-commerce noemen die alle consumenten voorziet van een sfeervolle ervaring met het merk GUSTA. Naast zijn liefde voor KPM e-commerce kan hij zijn liefde ook kwijt in het drinken van een goed kop koffie (vooral sterke koffie) en een etentje op zijn tijd. 

Mannon Gommers

Mannon Gommers

Financial Controller

Mannon is een kletsgrage, leergierige collega die sinds september 2020 met veel plezier binnen het Finance team werkt. Ze wordt enthousiast van het analyseren van cijfers.

 

Het motto meten is weten komt ook naar voren in haar vrije tijd bij het bakken van de lekkerste koekjes en taarten. Die ze volgens haar collega's helaas niet vaak genoeg deelt.

Stan van der Kleij

Stan van der Kleij

Designer

Stan ontwerpt producten van begin tot eind. Zit hij niet tussen de stapels schetsen en samples achter zijn bureau, dan is hij in de werkplaats of op vakantie in Zuid Afrika. 

 

Over zijn ontwerpen is nagedacht, ook over welke schoenen hij die dag moet dragen, maar hij vergeet soms z'n lunch.

Kelly Schirrmann

Kelly Schirrmann

Production Planner

Deze gedreven, leergierige dame is sinds 2021 lid van het private label team binnen de Kapimex-familie. Naast het managen van projecten houdt Kelly van lekker eten en naar verschillende eilanden reizen. Ze is dan ook wel te porren voor een avondje Sushi eten of een reis naar een van de vele eilanden die ze nog niet gezien heeft.

Mathieu Dufour

Mathieu Dufour

Sales Coördinator France

Look closely and you might just catch Mathieu, RACING through our office. With amicable speed and agility he not only passes the coffee corner, but also coordinates our French sales department. If you do manage to stop him in his tracks, he will always be a helping hand!

Marjolein de Ronde

Marjolein de Ronde

Manager Design

Say hi to Marjolein! Deze energieke, Brabantse bruist van de creatieve ideeën en weet deze in no-time om te zetten naar visuele presentaties die van je scherm spatten. Ze voelt zich dan ook het meest thuis in een creatief designteam waarin wordt samengewerkt, gebrainstormd en de mooiste ontwerpen worden gemaakt. Het bourgondische leven is haar met de paplepel ingegoten, een lekker wijntje, etentje en dansje dan zit je bij haar goed. Zie je het even niet meer zitten, staat zij graag klaar voor een goeie peptalk of laat ze je lachen door haar woordgrapjes. Met haar ‘Kapimex-hart’ werkt zij al vele jaren voor dit mooie bedrijf. En als het aan haar ligt gaan er nog vele volgen.

Ebby Zonnenberg

Ebby Zonnenberg

Operations manager KPM e-commerce

Leergierig, gedreven en ambitieus beschrijven het karakter van Ebby! Ebby is vanaf het begin al werkzaam bij KPM e-commerce waarbij ze zich voornamelijk bezig houdt met het dagelijkse aansturen van de operatie. Analyseren, onderzoeken en verbeteren van processen zit haar in het bloed en geen uitdaging wordt uit de weg gegaan.

Naast haar uurtjes bij KPM e-commerce neemt Ebby ook graag de tijd voor een hapje en een drankje, waarbij ze bekend staat als de sushi expert van KPM e-commerce.

Judith van houten

Judith van houten

Category Manager

Deze vrolijke, van oorsprong Drentse dame zorgt er samen met haar team voor dat het de klant aan niks ontbreekt. Wat haar uitdaagt is het continu schakelen met diverse partijen en te zorgen voor een goed resultaat voor alle betrokkenen.

 

Ook buiten kantoor laat Judith de keuken artikelen niet met rust. In een wekelijks eetclubje komt Judiths grote passie koken tot haar recht. Uiteraard in combinatie met een goed glas wijn of speciaalbiertje. Zodra er wat meer vrije tijd is gaat ze er graag op uit om iets van de wereld te ontdekken.

Huck Thönissen

Huck Thönissen

BI Analist

Sinds 2018 is Huck werkzaam bij Kapimex, begonnen op de afdeling Sales maar ondertussen al meerdere jaren bezig met data, data en nog eens data op de afdeling Supply Chain. Wordt ook wel de Data Prince van Kapimex genoemd en wacht nog altijd op zijn mok met de tekst “Data or it didn’t happen”.

Ati van der Velden

Ati van der Velden

Product Manager

Het team category management GUSTA is begin 2021 versterkt met Ati. Deze hardwerkende category manager valt niet meer weg te denken uit het team!

 

Haar vrije tijd spendeert ze erg graag met haar vriend en haar tweede liefde, hond Digger. Jammer genoeg weet Digger alleen de weg nog niet naar kantoor te vinden. We hopen we dat we hem snel toch echt op kantoor gaan zien!

Dévon Dokman

Dévon Dokman

Junior Product Manager

Meet Dévon! Deze Dordtse maakt dagelijks de oversteek naar het mooie Brabant. Haar dag is altijd goed als het zonnetje schijnt en de lucht kraakhelder is. Hier wordt Dévon ontzettend blij van! 

 

Waar ze ook blij van wordt is het zoeken naar nieuwe ideeën voor in het assortiment, het creëren van een mooie GUSTA collectie samen met team CATMAN!

Stephan Smeekes

Stephan Smeekes

Head of Category Management

Na een aantal huwelijken op de voetbal gered te hebben met een mooie kaars durft hij er eindelijk voor uit te komen. Stephan zit de hele dag met zijn neus in de geuren en is eindverantwoordelijk voor de afdeling Candles&Fragrances binnen Kapimex. Stiekem één van onze grootste groepen. Er zijn zoveel leuke onderdelen aan deze job, maar als hij er één uit moet lichten is het productontwikkeling.

 

'Niets is mooier als voor een klant op wat voor gewenst prijsniveau een spot on product te ontwikkelen’, vertelt Stephan trots. Afsluitend roept hij nog: ‘Even een shout out naar mijn team, allemaal toppers’

Sylvia Metlicky

Sylvia Metlicky

Outbound Planner Logistiek

Sterrenbeeld vis, maar op de werkvloer een echte leeuwin! Communicatief sterk, maar haar liefde voor dieren is nog sterker! Hard werken en niet zeuren, op Sylvia kan je wel bouwen. Al krijg je van al dat harde werken soms wel dorst, en die dorst lest ze het liefste met een goed wijntje.

Jasper Arbouw

Jasper Arbouw

Data Steward

Jasper is niet weg te slaan bij Kapimex. Na een halfjaar “gestudeerd” te hebben in Canada, en nog een stukje gereisd te hebben langs de West Coast van Amerika, kon hij zijn leuke collega’s niet missen en kwam hij direct terug op de afdeling Supply Chain als Purchase assistent. Andersom konden zijn collega’s hem ook niet missen door zijn heerlijke lunches. Daarnaast ook een echte familieman!

Charlyn van Bakel

Charlyn van Bakel

Procurement Manager

Een goede planning is de basis van alles, volgens Charlyn. Ze gaat graag uitdagingen aan en is multi inzetbaar, met hoge kwaliteit in het vaandel. Ze zet graag mensen in hun kracht. Daarnaast heeft ze het juiste inzicht in de markt waardoor ze perfect kan sturen op kansen en risico's met als gewenste resultaat: tevreden klanten. Daar krijgt ze positieve energie van!

 

Is Charlyn een keer chagrijnig? Geef haar chocola en haar humeur verdwijnt als sneeuw voor de zon.

Nik van Oosterhout

Nik van Oosterhout

Junior Account Manager

Weten hoe je de dag van Nik altijd goedmaakt? Verras ‘m met een vlamtosti en je bent zijn beste vriend. Maar ook met een aflevering van Suits en een gesprek over voetbal scoor je zeker punten.  

 

Nik herken je aan zijn toegankelijke, leergierige en gedreven karakter. Hij vindt het mooi om te zien hoe je met de juiste aandacht een klant kan laten groeien en dat motiveert hem om voor klanten aan de slag te gaan én blijven.

Monique Nobel

Monique Nobel

Designer

Na heel wat kopjes koffie is Monique sinds 2021 lid van hét creatiefste Team van Kapimex. Naast het creëeren van mooie concepten en uitwerken van ideeën weet deze import Bredase als geen ander de juiste sfeer te vangen en iedereen op de gevoelige plaat vast te leggen. Deze optimist is gek op reizen, lekker eten en drinken en houdt er van af en toe een dansje te wagen.

Ralf Ras

Ralf Ras

Manager Quality

Toen het licht werd geschapen lagen de leidingen er al! Deze moerasdraak stak dan ook als Elektrotechnicus van wal. Door de stroom meegevoerd naar fabrieken over heel de planeet. Vond deze zendeling uit Bolduque een nieuwe missiepost nadat hij Breda binnen reed. Bij Kapimex dagelijks bezig zijn missie voort te zetten. Zijn roeping is alles volgens de regels en wetten.

 

Ralf zet zich in voor de duurzame zaak en continu verbeteren zit in zijn hart.  Zin in een kwalitatief gesprek? Hij drinkt zijn koffie zwart!

Samantha Kornelis

Samantha Kornelis

Business Controller

Samantha krijgt in het dagelijks leven enorm veel energie van optimaliseren en analyseren en werkt dan ook met veel plezier als Business Controller in het Kapimex team.

 

Wanneer ze niet met haar neus in de cijfers zit, is ze op een zoektocht naar het perfecte glas wijn ergens op de wereld.

Patpicha Khuanjinda

Patpicha Khuanjinda

Production Planner

Patpicha heeft met 2,5 jaar aan internationale werkervaring absoluut geen probleem met grenzen opzoeken. Met haar vlotte babbel, regelt ze alles gewoon even.

 

En mocht ze dan toch niet te bereiken zijn, dan weet iedereen haar altijd wel te vinden!

Jessica de Klerk

Jessica de Klerk

Sales Support

Jessica wordt ook wel de prinses van Kapimex genoemd. Alles wat roze is en glittert trekt haar aandacht, en zij zal ongetwijfeld jouw aandacht trekken. Ze heeft een positieve en open mindset, laat ze zich niet zomaar uit het veld slaan en staat altijd met een lach voor je klaar!

Dominique Van Gaalen

Dominique Van Gaalen

Sales Support

Sinds 2020 brengt Dominique haar frisse en positieve mindset in ons Sales Support Team. Met haar groene handen houdt ze van planten verzorgen en daarnaast houdt ze erg van katten, waaronder haar eigen kat Frenkie. Dominique houdt van het goede leven en daarbij hoort natuurlijk een goed glas wijn.  

Nicol Pijnenburg

Nicol Pijnenburg

Sales Support

Al sinds 1995 is Nicol met hart en ziel verbonden aan Kapimex. Ze is onmisbaar voor zowel onze klanten als voor onze Sales afdeling.

 

Ze is een vroege vogel die door weer en wind op haar e-bike naar kantoor komt. Geniet graag van een weekendje weg, op vakantie gaan en het drinken van een glaasje wijn.

Bregje Steverink

Bregje Steverink

Category Manager

Bregje is een enthousiaste en commerciële spil in het web, die het leven graag tegemoet gaat met een dosis humor. Met 5 jaar ervaring in categorie management in Koken & Bakken, heeft ze een passie voor alles wat in en om de keuken te vinden is en kan ze heel blij worden van een spateltje. 

 

Na ruim 10 jaar in Amsterdam te hebben gewoond, is ze blij dat ze weer terug is Breda en geniet ze volop van de Brabantse gezelligheid. Privé is ze altijd in voor een borreltje of dansje en is ze het liefst op het strand te vinden om te surfen, wandelen of chillen.

Thomas Bos

Thomas Bos

BI Analist

Na zijn wereldreis stapte Thomas in 2020 aan boord van het Kapimex-schip. Zijn sympathie voor de Aziatische cultuur maakt de samenwerking met onze leveranciers in het Verre Oosten tot een perfecte match. Kwalitatief goede, eerlijke producten staan bovenaan zijn agenda en in balans met een brede glimlach.

Ömer Bekdemir

Ömer Bekdemir

Production Manager

Sinds 2019 maakt deze kwaliteitsgoeroe deel uit van één van de private label teams binnen de Kapimex familie. Niet alleen weet hij veel van kwaliteit, maar ook denkt hij graag out of the box en ziet niet zo snel beren op de weg. In zijn vrije tijd daarentegen is Ömer niet zo bang om een beer tegen te komen. Samen met zijn partner gaat hij namelijk op de meest avontuurlijke hikes en komt altijd met de beste verhalen thuis.

Wendy Maes

Wendy Maes

Masterdata

Eigenlijk heeft Wendy de trend al gezet ver voor de Corona: thuiswerken! Maar ja, wat wil je als je 17 jaar direct contact hebt gehad met de Chinese leveranciers. Nee, de band met onze leveranciers is altijd heel erg goed geweest met wederzijds respect.

Ze is van school, stage naar een vaste job bij Kapimex gegaan en dus eigenlijk hoort ze bij het meubilair ondertussen. Vanaf de geboorte van haar 3e dochter, had ze besloten zich wat meer op haar gezin te richten, helemaal stoppen en definitief afscheid nemen van Kapimex en haar collega’s lukte haar niet en dus heeft ze een functie gekregen die prima vanuit huis te vervullen is.

Renske Volder

Renske Volder

Junior Product Manager

Renske is een enthousiaste duizendpoot die niet graag stilzit. In haar vrije tijd toert ze dan ook regelmatig rond op haar motor. Taken en ideeën zet ze het liefst met pen en papier op een rijtje om ze vervolgens geolied uit te voeren. Die olie gebruikt ze ook vaak in de keuken. Haar liefde voor interieur en een gezellig gedekte tafel komen haar bij Kapimex goed van pas. 

Caroline Jongbloed

Caroline Jongbloed

Office Manager

Senior Caroline werkt al ruim 3 decennia voor Kapimex en was een multi tasker in de organisatie. In het sterk gegroeide bedrijf, is officemanagement nu haar domein en is ze aanspreekpunt voor preventiezaken.

 

Heb je vragen, het loket officemanagement is alle dagen open!

Erik de Bijl

Erik de Bijl

Inbound Planner Logistiek

Als ervaren rot in het vak, met een flink aantal jaren ervaring in verschillende disciplines; sales en logistiek met als “liefde: Logistiek” is Erik in staat onze klant te helpen met de meest diverse vragen. Of het nu gaat om inkomende of uitgaande  logistieke uitdagingen, je bent bij hem aan het juiste adres! Erik helpt graag mee om de klant tevreden te stellen. Dat maakt Erik blij! Maar niet alleen logistiek maakt Erik blij. Ook een gezellig maaltje samen met vrienden die hij zelf of samen op zijn BBQ maakt. Verder bezoekt hij graag een festival om van live muziek te genieten.

Henk van Kempen

Henk van Kempen

Magazijn Medewerker

In het magazijn zorgt Henk van Kempen voor de in- en uitgaande stroom samples en levert hij allerlei hand- en spandiensten.

 

Met zijn 76 jaren, 3x de leeftijd van veel collega’s, is Henk de absolute senior in de organisatie en oh ja, heb je een (privé)chauffeur nodig, bel Henk!

Tatiana Veen

Tatiana Veen

Sales Assistant France

Na een paar jaar in Den Haag en Canada te hebben gewoond, is Tatiana toch weer neergestreken in het gezellige Breda. In september is ze enthousiast begonnen als Sales Assistant France en zal ze met een lach onze Franse klanten helpen. Ze is altijd in voor een praatje, heeft (meestal) tijd voor een spontane afspraak met vriend(inn)en, maar maakt altijd tijd om sportief bezig te zijn.

Robert Timmermann

Robert Timmermann

Country Manager DACH

Mr. Timmermann, our general manager based in Germany, oversees the daily business activities in the German mass market. With his extensive market knowledge, network and sales experience he is able to identify new business opportunities for Kapimex. Looking for a steady partner to develop a new line / or sell our Gusta brand, please do not hesitate to call Mr. Timmermann, he is available at all times.

Jopke Jongen

Jopke Jongen

Marketing manager KPM e-commerce

Jopke is een en al creativiteit! Met haar open mind zet ze de mooiste marketing projecten op de kaart voor KPM e-commerce. Geef Jopke een idee en ze pakt het met beide handen aan. Verder is het altijd gezellig met Jopke op de werkvloer en kom je niet meer bij van het lachen. Naast de creativiteit op het werk vindt Jopke ook haar passie in de keuken. De lekkerste recepten worden bereid, waarbij collega’s graag meegenieten van een lekker stukje bananenbrood.

Leontien Sturm - Dröge

Leontien Sturm - Dröge

Country Manager Benelux

Deze geboren Zeeuwse gaat in alle opzichten altijd voor het beste resultaat. De klant tevreden maken én houden, samen met haar team en het liefst nog gezellig ook. Dat is waar Leontien voldoening uit haalt! 

 

Haar sterrenbeeld Ram is dan ook een goede afspiegeling van wie ze is: ambitieus, energiek, handelt snel en laat niet los totdat ze haar doel bereikt heeft.

Leon van Dijk

Leon van Dijk

Product Manager

Een dag niets geleerd, is een dag niet geleefd! In de afgelopen 5 jaar heeft Leon zich getransformeerd van DTP'er naar Category Manager. Sinds juni 2022 is hij de Kapimex familie komen versterken als Product Manager. Leon vindt het geweldig om met nieuwe producten bezig te zijn. Het is daarom niet voor niets dat je hem vaak in de sample ruimte kunt vinden.

 

Leon wil maar al te graag op de fiets naar kantoor komen. Dit ook daadwerkelijk doen is een ander verhaal…

Veerle Dieleman

Veerle Dieleman

Quality Assurance

Veerle heeft met haar komst bij Kapimex alle medewerkers ontzettend blij gemaakt. Na 6 jaar werkzaam te zijn geweest in de kwaliteitscontrole binnen de farmacie tilt zij nu als QA officer van Fragrances and Candles de kwaliteit en duurzaamheid naar een nieuw niveau.

 

In haar dagelijks leven probeert ze de tricks op haar skateboard ook naar een hoger niveau te tillen, dus schrik niet van de blauwe plekken.

Daarnaast is ze met haar groene vingers vaak tussen de planten te vinden, zowel in de tuin als in huis.

Anne Segeren

Anne Segeren

Demand Planner

Anne is sinds 1 augustus 2022 vol positieve energie werkzaam bij Kapimex.

 

Zij plant privé graag etentjes en vakanties en zorgt als Demand Planner dat we bij Kapimex op de korte en lange termijn de juiste producten op het juiste moment op voorraad hebben.

Rens Roovers

Rens Roovers

Junior Product Manager

Rens wilde vroeger Channing Tatum worden, nu is hij projectmanager. Een zwoele sfeer creëert hij nu met de ontwikkeling van kaarsen en geuren. Bij Kapimex voelt hij zich als een vis in het water, door de gezelligheid en toewijding van zijn collega’s.

Merel Vos

Merel Vos

HR Adviseur

Merel heeft één doel: blije collega's! Op Hr zit ze dan ook helemaal op haar plekje. Lekker amicaal maakt Merel graag met iedereen een praatje en zo weet ze precies wat er speelt en waar op in gespeelt moet worden. Als sparringpartner voor medewerker en management helpt ze Kapimex elke dag een stukje mooier te maken.

Noortje Raemaekers

Noortje Raemaekers

Account Manager

Noortje is inmiddels al een aantal jaren woonachtig in Brabant, maar komt oorspronkelijk uit Limburg en is daarom als echte Bourgondiër altijd in voor een lekker hapje of drankje. 

 

Met haar vlotte babbel, praat ze het liefst de hele dag en zal ze met veel enthousiasme zorgen dat onze klanten altijd tevreden zijn! In het verleden is ze werkzaam geweest als Accountmanager in de textielbranche, maar door de inspirerende concepten & producten van Kapimex heeft ze de switch gemaakt naar onze dynamische branche.   

Danilo Pejovic

Danilo Pejovic

Administrative Assistant

Sinds september is Danilo in dienst binnen Kapimex op de finance afdeling. Door zijn positieve instelling, straalt hij de hele dag door en staat hij altijd klaar voor zijn collega’s.

 

In zijn vrije tijd zit Danilo niet graag stil, daarom is hij vaak in de stad te vinden op het terras met zijn vrienden. Daarnaast houdt hij ook van het volgen van voetbalwedstrijden.

 

Muriël van Beurden

Muriël van Beurden

HR Manager

Muriël is HR professional in hart en nieren. Met haar bedrijf All Human is ze sinds 2014 betrokken bij Kapimex. Eerst op afroep ter ondersteuning van directie, vervolgens heeft ze samen met haar medewerkers HR opgezet en de laatste jaren is ze vooral achter de schermen betrokken.

 

Ze is enthousiast, doelgericht, op zoek naar verbetering, procesmatig en houdt van gezelligheid, sporten, lekker eten met een goed glas wijn. Work hard, play hard ofwel celebrate the day.  

Bart van Berkel

Bart van Berkel

Logistiek Manager

Geen enkele goederenstroom binnen Kapimex ontsnapt sinds december 2022 aan de kritische blik van Bart. Met zijn liefde voor het vak hoopt hij de logistiek binnen Kapimex iedere dag weer naar een hoger niveau te tillen.

 

In zijn vrije tijd gaat hij er graag op uit, om allerlei leuke activiteiten te ondernemen met zijn gezin. Je mag hem echter ook altijd bellen voor gezellige borrel.

Kevin Hellemons

Kevin Hellemons

Project Manager A.I.

Sinds januari is Kevin actief bij Kapimex ter ondersteuning van de afdeling logistiek. Zijn doel is om samen met het team een kritische blik te werpen op de interne processen en waar nodig deze te verbeteren.  Effect = kwaliteit x acceptatie is zijn motto ofwel een verandering hangt af van de kwaliteit van de oplossing maal de acceptatie door de betrokkenen. Beide moeten (dik) in orde zijn om effect te creëren, anders wordt het niks.

 

In zijn vrije tijd doet hij graag leuke dingen met zijn gezin, is hij te vinden in het NAC stadion of staat hij een lekkere maaltijd te bereiden achter de BBQ voor vrienden of familie.  

" Met mijn ‘Kapimex-hart’ werk ik al vele jaren voor dit mooie bedrijf en als het aan mij ligt gaan er nog vele volgen."

- Marjolein