Ontmoet het team

Wij zijn kapimex

Al ruim 30 jaar een toonaangevende internationale handelsorganisatie in huishoudelijke en decoratieve artikelen. Met onze eigen merken en ontwikkeling van private labels vertegenwoordigen wij eigentijdse ‘on-trend’ producten die met passie en smaak inspelen op de behoefte van de hedendaagse consument.

Dit doen wij met een internationaal team van enthousiaste medewerkers die durven te dromen en te verbinden. Kapimex weet wanneer er hard gewerkt moet worden, maar ook wanneer het tijd is om successen te vieren, onze slogan is niet voor niks ‘Celebrate the day'.

Selecteer op team

Luuk Visscher

Luuk Visscher

Head of Supply Chain

Luuk’s avontuur bij Kapimex begon in 2015. In eerste instantie was hij verantwoordelijk voor het inkoopproces en transport vanuit het Verre Oosten naar Nederland. Al snel groeide zijn passie voor supply chain management. 

 

Hij krijgt energie uit het slaan van bruggen tussen afdelingen maar ook van een balletje slaan op het tennisveld.

Arthur Vernooij

Arthur Vernooij

CEO

Deze Brabander heeft zijn eerste stappen reeds in 1988 op Chinese bodem gezet. Als pionier in China heeft hij op jeugdige leeftijd zijn eigen onderneming opgestart in consumenten elektronica en succesvol gebouwd aan private label merken als Jan des Bouvrie, Gamma, Karwei, HEMA en Ranex.

 

Arthur is een levensgenieter en wil dan ook graag minimaal 1x per jaar een mooie verre reis maken. Verder is hij met enige regelmaat op de tennisbaan te vinden of op zijn racefiets om naderhand te genieten van een lekker glaasje wijn. Verder is hij dol op zijn 2 kleinkinderen Runa en Odin met wie hij graag tijd doorbrengt. Energie krijgt hij van het coachen van jonge, enthousiaste mensen die een stap willen maken in hun carrière.

Sandra Quintus

Sandra Quintus

Product Manager

Hoewel van oorsprong een Brabantse, is Sandra na 20 jaar woonachtig in de regio Rotterdam lekker nuchter. Wil iedereen naar rechts, dan gaat Sandra niet naar links, maar recht op haar doel af. Met een flink aantal jaren ervaring bij grote retailers, is ze bij Kapimex verantwoordelijk voor de categorieën Table, Serveren en Deco.  

 

Sandra heeft nooit het gevoel dat werken moet, maar ze is gewoon altijd op zoek naar nieuwe ideeën en gekke, mooie GUSTA producten.

Antoine van Groesen

Antoine van Groesen

CMO

Het is iedere dag een FEEST om met deze mooie mensen, klanten en producten te mogen werken.

 

Na een start in de internationale hotellerie, heeft Antoine het handelsmetier mogen leren in de wereld van koffiezetters en krultangen en hier zijn eerste stappen in Azië gezet. Inmiddels leeft hij zijn droom om in een internationale creatieve omgeving te werken met passie voor producten voor het leven in en rondom huis en het samenzijn.

 

Celebrate the day! Genieten en een fijne warme veilige plek thuis moet bereikbaar zijn voor iedereen…  

Bas van Gils

Bas van Gils

Financial Controller

Sinds Augustus 2021 loopt Bas met een glimlach door ons kantoor, zeker nadat de maandafsluiting erop zit en de cijfers volledig en op de juiste wijze gerapporteerd zijn. In zijn vrije tijd zit hij graag op de mountainbike of slaat hij een balletje op de padelbaan. Daarnaast geniet Bas erg van het volgen van zijn club NAC of een hapje of drankje met zijn vriendin of vrienden.

Ron de Vaan

Ron de Vaan

CFO

Ron startte zijn carrière als consultant met het begeleiden van eigenwijze ondernemers bij het kopen en verkopen van bedrijven (Bij Rembrandt M&A). Als echte levensgenieter voelde hij zich bij zijn tweede werkgever Bavaria uiteraard als een vis in het water (of bier?). Tevens mocht hij hier in zijn eerste jaren mooie overnametrajecten, zoals de overname van Palm in België begeleiden en was hij later actief als Financieel Manager van de Nederlandse Business Unit. In 2021 is Ron als CFO bij Kapimex begonnen, waarbij hij continu probeert de verbinding tussen cijfers en mens te zoeken. Naast cijfers heeft Ron een passie voor muziek en gaat hij graag zingend door het leven.

Esmee van Engelen

Esmee van Engelen

Designer

Sinds 2022 zet Esmee haar kwaliteiten in bij het designteam van Kapimex waar ze samen werken aan toffe designs. 

 

Naast haar design skills staat Esmee bekend om haar ‘dad-jokes’ die ze maar al te graag uitoefent op haar collega’s. Als Esmee niet aan het werk is vind je haar vaak terug in de keuken, bij haar keramiekcursus of in de dansles waar ze haar Beyoncé-moves uit de kast tovert.

Hanneke Peijs

Hanneke Peijs

Product Manager

Met haar jaren ervaring is Hanneke dé ultieme project manager. Ze is enthousiast, resultaatgericht en een echte Bourgondiër. Mede door haar open en nauwkeurige manier van werken is ze in staat om binnen een kort termijn resultaat te boeken. Het leven is een feestje dus Celebrate the day!

Senior Product Manager

Bekijk vacature
Anouk Pelsma

Anouk Pelsma

Purchase Assistant

Sinds januari 2021 werkt Anouk met veel plezier voor Kapimex. Met veel enthousiasme verzorgt ze het inkooptraject voor Franse klanten van A tot Z. 

 

In haar vrije tijd geniet ze graag van spontane weekendjes weg, een drankje doen in de stad en probeert ze elke week nieuwe gerechten uit in de keuken.

Luigi Maria

Luigi Maria

Administrative Assistant

Als Luigi begint te lachen is dit niet te missen. Dit hoor je al van ver, haha.

 

In het weekend kan je hem vinden in de boksring of in de keuken. Cijfers zijn zijn beste vrienden al komt zijn verloofde ook goed in de buurt.

Karlijn Jongstra

Karlijn Jongstra

Proces Manager

Dit is Karlijn, onze analytische duizendpoot. Als echte Excel-nerd zorgt ze voor de beste overzichten, analyses en lijsten om in te werken. Niet alleen op de werkvloer is ze een onmisbare factor, ook op het hockeyveld staat ze haar mannetje en zorgt ze ervoor dat geen enkele tegenstander haar voorbijgaat. Daarbij is ze een echt gezelligheidsdier, is ze altijd in voor een feestje, en kun je ook bij haar terecht voor fitness-tips.

Lonneke Vondel

Lonneke Vondel

Designer

Meet Lonneke! Onze enthousiaste, Trend watcher & Designer, die ook een beetje gek is. Zo rijdt ze elke dag zo’n 200km om op haar werk te verschijnen. 

 

Lonneke doet alles met een smile(y) : ) ze barst van de ideeën die zij omtovert tot mooie concepten en showroom plannen, elke keer met een verbazingwekkend resultaat.

Etienne Ducrocq

Etienne Ducrocq

Country Manager France

Etienne is our manager of the French market. specialised in mass market as well as niche markets. He is a real go getter and will make sure that in all his power he will manage and achieve the customer's goals. If you are looking for a nice assortment (with greats sellout), feel free to contact Etienne.

Inge Schoon

Inge Schoon

Sales Coördinator

Op de afdeling Sales staat Inge haar mannetje, alles voor een tevreden klant! Ze bewaart nog wel wat energie voor ’s avonds in de sportschool.

 

Een echte levensgenieter, gezellig borrelen met vrienden, uit eten en reisjes naar de sneeuw of de zon.

Max Siemons

Max Siemons

Designer

Max is nog maar net uit de schoolbanken, maar heeft zijn plek al helemaal gevonden binnen Kapimex. Het is misschien wel zijn officiële start als designer, maar hij vindt het ook erg leuk om de klusjesman uit te hangen. Ingewikkeld DTP werk of moet er een meubel gemaakt worden? Hij pakt ze op als een Olympiër!

Met dezelfde passie hangt ie aan de gewichten buiten werktijd en met die passie hoort ook goed eten. Daarom zorgt Max er altijd voor dat hij lekker en voldoende eten bij heeft tijdens de lunch en zal je hem niet zo snel zien met een boterham. 

Kim Goud

Kim Goud

Product Manager

René Jongen

René Jongen

Directeur KPM e-commerce

Sinds 2013 is René al betrokken geraakt bij het merk GUSTA. Vanuit de zolderkamer is hij begonnen met het verzenden van pakketjes wat in hele snelle tijd uitgroeide tot een goed lopend bedrijf. Sinds juni 2021 is hij met Kapimex de samenwerking aangegaan waarbij KPM e-commerce opgericht werd. René kan zich met trots de directeur van KPM e-commerce noemen die alle consumenten voorziet van een sfeervolle ervaring met het merk GUSTA. Naast zijn liefde voor KPM e-commerce kan hij zijn liefde ook kwijt in het drinken van een goed kop koffie (vooral sterke koffie) en een etentje op zijn tijd. 

Quality Manager

Bekijk vacature
Mannon Gommers

Mannon Gommers

Assistent Accountant

Mannon is een kletsgrage, leergierige collega die sinds september 2020 met veel plezier binnen het Finance team werkt. Ze wordt enthousiast van het analyseren van cijfers.

 

Het motto meten is weten komt ook naar voren in haar vrije tijd bij het bakken van de lekkerste koekjes en taarten. Die ze volgens haar collega's helaas niet vaak genoeg deelt.

Stan van der Kleij

Stan van der Kleij

Designer

Stan ontwerpt producten van begin tot eind. Zit hij niet tussen de stapels schetsen en samples achter zijn bureau, dan is hij in de werkplaats of op vakantie in Zuid Afrika. 

 

Over zijn ontwerpen is nagedacht, ook over welke schoenen hij die dag moet dragen, maar hij vergeet soms z'n lunch.

Kelly Schirrmann

Kelly Schirrmann

Quality Officer

Deze gedreven, leergierige dame is sinds 2021 lid van het private label team binnen de Kapimex-familie. Naast het managen van projecten houdt Kelly van lekker eten en naar verschillende eilanden reizen. Ze is dan ook wel te porren voor een avondje Sushi eten of een reis naar een van de vele eilanden die ze nog niet gezien heeft.

Mathieu Dufour

Mathieu Dufour

Sales Coördinator France

Look closely and you might just catch Mathieu, RACING through our office. With amicable speed and agility he not only passes the coffee corner, but also coordinates our French sales department. If you do manage to stop him in his tracks, he will always be a helping hand!

Judith van houten

Judith van houten

Category Manager

Deze vrolijke, van oorsprong Drentse dame zorgt er samen met haar team voor dat het de klant aan niks ontbreekt. Wat haar uitdaagt is het continu schakelen met diverse partijen en te zorgen voor een goed resultaat voor alle betrokkenen.

 

Ook buiten kantoor laat Judith de keuken artikelen niet met rust. In een wekelijks eetclubje komt Judiths grote passie koken tot haar recht. Uiteraard in combinatie met een goed glas wijn of speciaalbiertje. Zodra er wat meer vrije tijd is gaat ze er graag op uit om iets van de wereld te ontdekken.

Marjolein de Ronde

Marjolein de Ronde

Manager Design

Say hi to Marjolein! Deze energieke, Brabantse bruist van de creatieve ideeën en weet deze in no-time om te zetten naar visuele presentaties die van je scherm spatten. Ze voelt zich dan ook het meest thuis in een creatief designteam waarin wordt samengewerkt, gebrainstormd en de mooiste ontwerpen worden gemaakt. Het bourgondische leven is haar met de paplepel ingegoten, een lekker wijntje, etentje en dansje dan zit je bij haar goed. Zie je het even niet meer zitten, staat zij graag klaar voor een goeie peptalk of laat ze je lachen door haar woordgrapjes. Met haar ‘Kapimex-hart’ werkt zij al vele jaren voor dit mooie bedrijf. En als het aan haar ligt gaan er nog vele volgen.

Dévon Dokman

Dévon Dokman

Product Manager

Meet Dévon! Deze Dordtse maakt dagelijks de oversteek naar het mooie Brabant. Haar dag is altijd goed als het zonnetje schijnt en de lucht kraakhelder is. Hier wordt Dévon ontzettend blij van! 

 

Waar ze ook blij van wordt is het zoeken naar nieuwe ideeën voor in het assortiment, het creëren van een mooie GUSTA collectie samen met team CATMAN!

Charlyn van Bakel

Charlyn van Bakel

Purchase Manager

Een goede planning is de basis van alles, volgens Charlyn. Ze gaat graag uitdagingen aan en is multi inzetbaar, met hoge kwaliteit in het vaandel. Ze zet graag mensen in hun kracht. Daarnaast heeft ze het juiste inzicht in de markt waardoor ze perfect kan sturen op kansen en risico's met als gewenste resultaat: tevreden klanten. Daar krijgt ze positieve energie van!

 

Is Charlyn een keer chagrijnig? Geef haar chocola en haar humeur verdwijnt als sneeuw voor de zon.

Nik van Oosterhout

Nik van Oosterhout

Account Manager

Weten hoe je de dag van Nik altijd goedmaakt? Verras ‘m met een vlamtosti en je bent zijn beste vriend. Maar ook met een aflevering van Suits en een gesprek over voetbal scoor je zeker punten.  

 

Nik herken je aan zijn toegankelijke, leergierige en gedreven karakter. Hij vindt het mooi om te zien hoe je met de juiste aandacht een klant kan laten groeien en dat motiveert hem om voor klanten aan de slag te gaan én blijven.

Monique Nobel

Monique Nobel

Designer

Na heel wat kopjes koffie is Monique sinds 2021 lid van hét creatiefste Team van Kapimex. Naast het creëeren van mooie concepten en uitwerken van ideeën weet deze import Bredase als geen ander de juiste sfeer te vangen en iedereen op de gevoelige plaat vast te leggen. Deze optimist is gek op reizen, lekker eten en drinken en houdt er van af en toe een dansje te wagen.

Samantha Kornelis

Samantha Kornelis

Business Controller

Samantha krijgt in het dagelijks leven enorm veel energie van optimaliseren en analyseren en werkt dan ook met veel plezier als Business Controller in het Kapimex team.

 

Wanneer ze niet met haar neus in de cijfers zit, is ze op een zoektocht naar het perfecte glas wijn ergens op de wereld.

Nicol Pijnenburg

Nicol Pijnenburg

Sales Coördinator

Al sinds 1995 is Nicol met hart en ziel verbonden aan Kapimex. Ze is onmisbaar voor zowel onze klanten als voor onze Sales afdeling.

 

Ze is een vroege vogel die door weer en wind op haar e-bike naar kantoor komt. Geniet graag van een weekendje weg, op vakantie gaan en het drinken van een glaasje wijn.

Jessica de Klerk

Jessica de Klerk

Sales Coördinator

Jessica wordt ook wel de prinses van Kapimex genoemd. Alles wat roze is en glittert trekt haar aandacht, en zij zal ongetwijfeld jouw aandacht trekken. Ze heeft een positieve en open mindset, laat ze zich niet zomaar uit het veld slaan en staat altijd met een lach voor je klaar!

Bregje Steverink

Bregje Steverink

Category Manager

Bregje is een enthousiaste en commerciële spil in het web, die het leven graag tegemoet gaat met een dosis humor. Met 5 jaar ervaring in categorie management in Koken & Bakken, heeft ze een passie voor alles wat in en om de keuken te vinden is en kan ze heel blij worden van een spateltje. 

 

Na ruim 10 jaar in Amsterdam te hebben gewoond, is ze blij dat ze weer terug is Breda en geniet ze volop van de Brabantse gezelligheid. Privé is ze altijd in voor een borreltje of dansje en is ze het liefst op het strand te vinden om te surfen, wandelen of chillen.

Ömer Bekdemir

Ömer Bekdemir

Production Manager

Sinds 2019 maakt deze kwaliteitsgoeroe deel uit van één van de private label teams binnen de Kapimex familie. Niet alleen weet hij veel van kwaliteit, maar ook denkt hij graag out of the box en ziet niet zo snel beren op de weg. In zijn vrije tijd daarentegen is Ömer niet zo bang om een beer tegen te komen. Samen met zijn partner gaat hij namelijk op de meest avontuurlijke hikes en komt altijd met de beste verhalen thuis.

Caroline Jongbloed

Caroline Jongbloed

Office Manager

Senior Caroline werkt al ruim 3 decennia voor Kapimex en was een multi tasker in de organisatie. In het sterk gegroeide bedrijf, is officemanagement nu haar domein en is ze aanspreekpunt voor preventiezaken.

 

Heb je vragen, het loket officemanagement is alle dagen open!

Wendy Maes

Wendy Maes

Masterdata

Eigenlijk heeft Wendy de trend al gezet ver voor de Corona: thuiswerken! Maar ja, wat wil je als je 17 jaar direct contact hebt gehad met de Chinese leveranciers. Nee, de band met onze leveranciers is altijd heel erg goed geweest met wederzijds respect.

Ze is van school, stage naar een vaste job bij Kapimex gegaan en dus eigenlijk hoort ze bij het meubilair ondertussen. Vanaf de geboorte van haar 3e dochter, had ze besloten zich wat meer op haar gezin te richten, helemaal stoppen en definitief afscheid nemen van Kapimex en haar collega’s lukte haar niet en dus heeft ze een functie gekregen die prima vanuit huis te vervullen is.

Renske Volder

Renske Volder

Product Manager

Renske is een enthousiaste duizendpoot die niet graag stilzit. In haar vrije tijd toert ze dan ook regelmatig rond op haar motor. Taken en ideeën zet ze het liefst met pen en papier op een rijtje om ze vervolgens geolied uit te voeren. Die olie gebruikt ze ook vaak in de keuken. Haar liefde voor interieur en een gezellig gedekte tafel komen haar bij Kapimex goed van pas. 

Tatiana Veen

Tatiana Veen

Sales Coördinator France

Na een paar jaar in Den Haag en Canada te hebben gewoond, is Tatiana toch weer neergestreken in het gezellige Breda. In september is ze enthousiast begonnen als Sales Assistant France en zal ze met een lach onze Franse klanten helpen. Ze is altijd in voor een praatje, heeft (meestal) tijd voor een spontane afspraak met vriend(inn)en, maar maakt altijd tijd om sportief bezig te zijn.

Erik de Bijl

Erik de Bijl

Logistiek Coördinator

Als ervaren rot in het vak, met een flink aantal jaren ervaring in verschillende disciplines; sales en logistiek met als “liefde: Logistiek” is Erik in staat onze klant te helpen met de meest diverse vragen. Of het nu gaat om inkomende of uitgaande  logistieke uitdagingen, je bent bij hem aan het juiste adres! Erik helpt graag mee om de klant tevreden te stellen. Dat maakt Erik blij! Maar niet alleen logistiek maakt Erik blij. Ook een gezellig maaltje samen met vrienden die hij zelf of samen op zijn BBQ maakt. Verder bezoekt hij graag een festival om van live muziek te genieten.

Robert Timmermann

Robert Timmermann

Country Manager DACH

Mr. Timmermann, our general manager based in Germany, oversees the daily business activities in the German mass market. With his extensive market knowledge, network and sales experience he is able to identify new business opportunities for Kapimex. Looking for a steady partner to develop a new line / or sell our Gusta brand, please do not hesitate to call Mr. Timmermann, he is available at all times.

Leontien Sturm - Dröge

Leontien Sturm - Dröge

Key Account Manager

Deze geboren Zeeuwse gaat in alle opzichten altijd voor het beste resultaat. De klant tevreden maken én houden, samen met haar team en het liefst nog gezellig ook. Dat is waar Leontien voldoening uit haalt! 

 

Haar sterrenbeeld Ram is dan ook een goede afspiegeling van wie ze is: ambitieus, energiek, handelt snel en laat niet los totdat ze haar doel bereikt heeft.

Jopke Jongen

Jopke Jongen

Marketing Manager KPM e-commerce

Jopke is een en al creativiteit! Met haar open mind zet ze de mooiste marketing projecten op de kaart voor KPM e-commerce. Geef Jopke een idee en ze pakt het met beide handen aan. Verder is het altijd gezellig met Jopke op de werkvloer en kom je niet meer bij van het lachen. Naast de creativiteit op het werk vindt Jopke ook haar passie in de keuken. De lekkerste recepten worden bereid, waarbij collega’s graag meegenieten van een lekker stukje bananenbrood.

Rens Roovers

Rens Roovers

Product Manager

Rens wilde vroeger Channing Tatum worden, nu is hij projectmanager. Een zwoele sfeer creëert hij nu met de ontwikkeling van kaarsen en geuren. Bij Kapimex voelt hij zich als een vis in het water, door de gezelligheid en toewijding van zijn collega’s.

Leon van Dijk

Leon van Dijk

Product Manager

Een dag niets geleerd, is een dag niet geleefd! In de afgelopen 5 jaar heeft Leon zich getransformeerd van DTP'er naar Category Manager. Sinds juni 2022 is hij de Kapimex familie komen versterken als Product Manager. Leon vindt het geweldig om met nieuwe producten bezig te zijn. Het is daarom niet voor niets dat je hem vaak in de sample ruimte kunt vinden.

 

Leon wil maar al te graag op de fiets naar kantoor komen. Dit ook daadwerkelijk doen is een ander verhaal…

Anne Segeren

Anne Segeren

Demand Planner

Anne is sinds 1 augustus 2022 vol positieve energie werkzaam bij Kapimex.

 

Zij plant privé graag etentjes en vakanties en zorgt als Demand Planner dat we bij Kapimex op de korte en lange termijn de juiste producten op het juiste moment op voorraad hebben.

Bram Wouters

Bram Wouters

Category Manager Fragrance, Candles & Deco

Bram is een geboren en getogen Brabander. Van oorsprong komt hij uit Tilburg, maar de laatste 5 jaar woont hij met veel plezier samen met zijn gezin in het pittoreske Goirle. Hij houdt van een lekker hapje en drankje, waarbij hij het niet vervelend vindt om zelf de handen uit de mouwen te steken in de keuken.

 

Gedurende zijn carrière heeft Bram binnen diverse internationaal georiënteerde FMCG-organisaties ervaring opgebouwd op het vlak van Inkoop, Product & Category Management. Hij krijgt energie van het ontwikkelen en introduceren van nieuwe producten. Met zijn commerciële blik en resultaatgerichte drive, streeft hij er samen met zijn team naar om projecten succesvol en tijdig af te ronden. Hierbij vindt hij het belangrijk dat werken hand in hand gaat met een flinke dosis humor en vooral veel plezier.  

Noortje Raemaekers

Noortje Raemaekers

Account Manager

Noortje is inmiddels al een aantal jaren woonachtig in Brabant, maar komt oorspronkelijk uit Limburg en is daarom als echte Bourgondiër altijd in voor een lekker hapje of drankje. 

 

Met haar vlotte babbel, praat ze het liefst de hele dag en zal ze met veel enthousiasme zorgen dat onze klanten altijd tevreden zijn! In het verleden is ze werkzaam geweest als Accountmanager in de textielbranche, maar door de inspirerende concepten & producten van Kapimex heeft ze de switch gemaakt naar onze dynamische branche.   

Danilo Pejovic

Danilo Pejovic

Assistent Accountant

Sinds september is Danilo in dienst binnen Kapimex op de finance afdeling. Door zijn positieve instelling, straalt hij de hele dag door en staat hij altijd klaar voor zijn collega’s.

 

In zijn vrije tijd zit Danilo niet graag stil, daarom is hij vaak in de stad te vinden op het terras met zijn vrienden. Daarnaast houdt hij ook van het volgen van voetbalwedstrijden.

 

Merel Vos

Merel Vos

HR Manager

Merel heeft één doel: blije collega's! Op Hr zit ze dan ook helemaal op haar plekje. Lekker amicaal maakt Merel graag met iedereen een praatje en zo weet ze precies wat er speelt en waar op in gespeelt moet worden. Als sparringpartner voor medewerker en management helpt ze Kapimex elke dag een stukje mooier te maken.

Bart van Berkel

Bart van Berkel

Logistiek Manager

Geen enkele goederenstroom binnen Kapimex ontsnapt sinds december 2022 aan de kritische blik van Bart. Met zijn liefde voor het vak hoopt hij de logistiek binnen Kapimex iedere dag weer naar een hoger niveau te tillen.

 

In zijn vrije tijd gaat hij er graag op uit, om allerlei leuke activiteiten te ondernemen met zijn gezin. Je mag hem echter ook altijd bellen voor gezellige borrel.

Daphne ter Elst

Daphne ter Elst

Administratief Medewerker

De administratieve taken van category management worden door Daphne vervuld. Wat bij Daphne op het bureau terecht komt wordt gestructureerd, geprioriteerd en afgewerkt. In 2023 is ze begonnen met deze taken bij Kapimex. Deze van origine Veghelse is in 2019 voor de liefde in Etten-Leur terecht gekomen.

Jaren ervaring met het servicen van winkels bij een supermarktconcern en ondersteunen van haar opdrachtgevers in een grote logistieke organisatie brengt ze hierbij mee naar Breda. Ze staat voor kwaliteit en snelheid, maar zal bij vragen altijd een helpende hand toereiken. In haar vrije tijd is ze actief met het organiseren van zaken en evenementen in de Carnavalsprinsenvereniging rondom de jeugdraad van Etten.

 

Josko Cavka

Josko Cavka

Business Development Manager

Josko is a seasoned Business Development expert with a passion for innovation and a strong track record in creating sustainable growth, profitability, and long-term value for a variety of organizations. As an early adopter of strategic foresight, Josko is passionate about market intelligence and staying on top of trends, signals, and drivers of change as a way to ensure his organizations are always future-prepared, agile and consumer orientated.

 

Jantien van der Werff

Jantien van der Werff

Logistiek Coördinator

Sinds april 2023 is Jantien aangesloten bij het logistiek team van Kapimex.

 

Ondanks dat ze in 2016 is verhuisd naar België, blijft ze ook nog graag verbonden met Brabant voor zowel werk als gezelligheid.

 

Bij Kapimex zet ze haar jarenlange ervaring met diverse werkprocessen en planningen in om te zorgen voor vlekkeloze logistieke processen bij Kapimex.

Kevin van Dongen

Kevin van Dongen

IT Medewerker

Dit is Kevin, onze IT-specialist. Op kantoor is hij het aanspreekpunt voor alles wat met IT te maken heeft. 

 

Buiten kantoor is hij een echte sportliefhebber. In de winter is hij te vinden op de ijsbaan voor een potje ijshockey en in de zomers vult hij zijn dagen met kickboksen of ontspannen op het terras – Dat is maar net hoe dat de zon staat.

Babette van Pelt

Babette van Pelt

Administrative Assistant

Sinds april 2023 is Babette werkzaam bij Kapimex en versterkt het finance team. 
Ze wordt enthousiast van cijfers. Vooral als aan het einde alles klopt geeft haar dat weer een goed en voldaan gevoel.

 

Je kunt Babette in haar vrije tijd vaak bij kringloopwinkels vinden voor leuke koopjes.
Vinted en Marktplaats is een sport geworden. Alleen oppassen dat ze haar man niet te koop zet. Zijn woorden!

Ginny Rijvers

Ginny Rijvers

Sales Coördinator

What you see is what you get, Ginny is een geboren en getogen Brabantse met een passie voor eten (een echte Bourgondiër). Een van de redenen dat zij voor Kapimex heeft gekozen zijn de prachtige producten waar zij graag haar keukenkastjes mee vult. Inmiddels heeft ze al een aantal jaar ervaring als sales support medewerkster en is in haar element in deze dynamische, soms hectische functie. Ze brengt een dosis humor en positieve energie en is dan ook altijd in voor een dolletje.

 

In haar vrije tijd is ze erg ondernemend. Vind het heerlijk om reizen en stedentrips te maken, maar ook om te shoppen, koken en borrelen met vrienden. 

Dorien van den Boogaard

Dorien van den Boogaard

Manager Sales Support

Dorien is een geboren en getogen Brabantse en heeft meer dan 25 jaar werkervaring met Customer Service en Sales ondersteunende afdelingen. Ze houdt van een duidelijke structuur en een goed georganiseerde manier van werken. Doortastend, volhardend en een tikkie eigenwijs laat zij zich niet van de wijs brengen en zet zij de puntjes op de i om samen met het Sales Support team zowel de organisatie als de klant optimaal van dienst te kunnen zijn! 

 

Celebrate the day is ook na a day at the office haar motto en dit doet zij het liefst met fijn gezelschap en een lekker hapje en drankje, muziekje, zonnetje en haar dag kan niet meer stuk.

Darryl van Gool

Darryl van Gool

Logistiek Coördinator

Sinds juli 2023 is Darryl onderdeel van het logistieke team binnen Kapimex. Zijn doel is om samen met het team waarin hij opereert de logistieke tak steeds naar een hoger level te brengen. Wetende dat hij daarin ook alle lopende processen goed in beeld moet blijven houden maakt iedere dag een nieuwe uitdaging.

Wanneer Darryl vrij is houdt hij van het bourgondische leven. Een hapje en een drankje in goed gezelschap gaan er bij hem wel in. Het onderwerp dat je dan zeker niet kan missen is voetbal. Vraag er eens iets over aan hem en hij zal het antwoord vast en zeker klaar hebben liggen.

 Silvienne Doolhof

Silvienne Doolhof

Purchase Assistant

Sinds augustus 2023 is Silvienne onderdeel van het Purchase team binnen Kapimex. Met haar achtergrond in Data Entry vindt ze het belangrijk om precies en overzichtelijk te werken.

 

In haar vrije tijd gaat Silvienne graag naar concerten, is ze vaak in de bioscoop te vinden of in een restaurant om daar met vriendinnen te eten. Verder kun je haar ook in de stad tegenkomen om een nieuwe outfit of schoenen te scoren. Voor een mooie reis kun je haar altijd wakker maken, al heeft het eiland Curaçao vaak de voorkeur.

Bouke van Dongen

Bouke van Dongen

Country Manager Benelux

Bouke is een echte gezinsman en gaat graag op reis om nieuwe culturen en mooie plekken op de wereld te ontdekken. Veel tijd besteedt hij ook met klussen aan zijn 100 jaar oude woonboerderij en het verzorgen van de beestenboel. 

 

 

Tussendoor werkt hij met veel plezier bij Kapimex waar hij als Country Manager Benelux een bijdrage levert aan het creëren van de ideale werkomstandigheden zodat zijn teams optimaal en met plezier kunnen presteren. 

 

 

Bouke is een echte verbinder en is graag in contact met mensen. Zijn deur staat dan ook altijd voor je open.

Marjolein Schalk

Marjolein Schalk

Product Manager

Constanze Pollmüller

Constanze Pollmüller

Sales Support DACH

Sinds augustus 2023 is Constanze onderdeel van het Sales Support team binnen Kapimex. Als geboren Duitse die al 2,5 jaar in het mooie Gorinchem woont, is ze als geen ander in staat om Duitstalige klanten op een vriendelijke en snelle manier te helpen als het gaat om vragen over bestellingen van onze prachtige en betaalbare designstukken.

 

Als ze niet bezig is met het helpen van klanten, besteedt ze haar vrije tijd aan de fijne dingen van het leven, waaronder sporten, reizen en eten. De beste manier om dit te combineren is voor Constanze een cruise. Het enige nadeel - haar 2 katten moeten thuis blijven.

Kim Vos

Kim Vos

Head of Finance

Agnes Pacsika

Agnes Pacsika

Magazijn Medewerker

Sinds augustus 2023 is Agnes werkzaam bij Kapimex. Als ervaren warehouseoperator weet ze het hele magazijn te runnen, is een aanpakker en altijd in voor een praatje.

 

Agnes is gek op kunst, antiek, geschiedenis en alles wat met oosterse geneeswijze te maken heeft. Ze leest graag een goed boek of maakt een wandeling in de natuur.

Alonie Timmermans

Alonie Timmermans

Accountmanager

Sinds september 2023 is Alonie onderdeel van het salesteam binnen Kapimex. 


Alonie zit niet graag stil. Zowel in haar privé leven tijdens o.a. het sporten als in het bereiken van haar doelen tijdens haar werk. 
Verder wordt zij blij van family time met haar gezin, een zonvakantie of van een gezellig drankje doen met vrienden.

Cintha Jainandunsing Ceuleers

Cintha Jainandunsing Ceuleers

Product Manager

Jenny Kools

Jenny Kools

Quality Officer

Deze Jenny komt niet from the Block, maar uit het mooie Breda. Ze is een Quality Officer in hart en nieren, want haar kritische blik vindt alleen het beste goed genoeg. 

 

En je maakt haar niet gek. Haar chille vibe neemt ze overal mee naartoe, zelfs tijdens het hardlopen of naar de schaatsbaan, waar ze in de winter vaak te vinden is. In het weekend vind je haar vaak in de keuken of bij een restaurant, want eten is haar passie.

Yanniek Ivens

Yanniek Ivens

Business Controller

Ingrid Valk

Ingrid Valk

HR Medewerker a.i.

Ter vervanging van het zwangerschapsverlof van de HR manager, is Ingrid sinds november gestart bij Kapimex.

 

Als open, optimistische, goedlachse “collega” met jaren HR ervaring in de retail (fashion, lifestyle en consumentenelektronica) voelt ze zich als een vis in het water bij Kapimex. 

 

Naast haar eigen bedrijf, brengt Ingrid zoveel mogelijk tijd door met haar jonge gezin, viert ze de kleine dingen in het leven en houdt ze enorm van rockmuziek. 

" Met mijn ‘Kapimex-hart’ werk ik al vele jaren voor dit mooie bedrijf en als het aan mij ligt gaan er nog vele volgen."

- Marjolein